Potraviny jsou zdrojem vysoce kvalitních bílkovin bohatých na aminokyseliny, jako je lysin a leucin. Jehněčí je cenným zdrojem železa a mědi – minerály, které zvyšují imunitu těla, Tyto složky jsou také zodpovědné za správnou funkci krve a oběhového systému. Tuk z tohoto druhu masa se navíc vyznačuje vysokým obsahem mastných kyselin z čeledí n-3 a n-6, které stimulují kožní funkce řízením zánětlivých procesů. Přidání mrkve obohacuje jídlo o dietní vlákninu, která dává pocit sytosti a stimuluje fungování trávicího traktu a obohacuje chuť jídla.
Složení: maso a živočišné produkty 65% (včetně jehněčích plic 10%), vývar, zelenina (carrots 4%), obiloviny (přírodní hnědá rýže 4%), minerální látky, oleje a tuky (linseed oil 0, 2%).
syrová bílkovina – 10%, syrový tuk – 7%, syrový popel – 2, 5%, surová vláknina – 0, 8%, vlhkost – 78%, vápník – 0, 3%, fosfor-0, 25%.
Vitamin D3 – 450 IU, Vitamin E - 40 mg, Zinek (oxid zinku) – 30 mg, Mangan (mangan oxid (II)) - 2 mg, Měď (sulfát měďnatý (II), pentahydrat) - 0, 4 mg, Jód (potažený, granulovaný, bezvodý jodičnan vápenatý - 0, 3 mg.